Start
  • Galeria
  • Cennik
  • Dojazd
  • Oferta dla grup
  • Rezerwacja
  • Opinie
  • Okolice Rewal
    Start
    Galeria
    Cennik
    Dojazd
    Oferta dla grup
    Rezerwacja
    Opinie
    Okolice Rewal
    Zapachy do pomoeszczeń

    Opinie / Komentarze

    Przyjazna Atmosfera, komfortowe warunki, konkurencyjne ceny oraz dogodna lokalizacja sprawiły, że pensjonat Albatros stał się jednym z najbardziej cenionych ośrodków wczasowych w Rewalu, który cieszy się sporym zaufaniem wśród swoich Klientów. Nasi goście doceniają wysiłek, jaki wkładamy w to, by każda osoba czuła się u nas jak u siebie w domu. Nasza wizja przyjaznego ośrodka wczasowego sprawiła, że możemy pochwalić się takimi opiniami jak:

    „Cudowne miejsce, przemili gospodarze, słoneczna pogoda, niesamowita okolica i wspaniały pensjonat. Wszędzie bliziutko, i na taras widokowy, i na plażę i do centrum:) W centrum miasteczka niezapomniany klimat, super imprezy, muzyka dla każdego. W Rewalu zostawiłam kawałek swojego serca i na pewno tam jeszcze wrócę”.

    Dzięki takim pochlebnym opiniom oraz radości jaką widzimy na twarzach naszych gości, czujemy się dumni z naszej pracy.


    Super! Polecam!
    Dodano: 2018-08-27
    Adrian (pisze)
    rewelacyjny tydzień, pensjonat bardzo przyjemny, czysty, pokój dla dwóch osób mały, ale to nie było problemem, telewizja z wieloma kanałami, wygoda i pomoc obsługi zawsze i wszędzie. polecam bardzo! ;)
    Dodano: 2017-09-27
    Aleksandra (pisze)
    Byłem 11 dni,blisko do morza,pensjonat czysty,miła obsługa . Było super, polecam!
    Dodano: 2017-07-31
    Krzysiek (pisze)
    Byłem 11 dni, było super, polecam !
    Dodano: 2017-07-30
    Krzysiek / Opole (pisze)
    Super ośrodek dobrze wyposażony i z parkingiem na terenie ośrodka, ceny ok.właściciele uprzejmi. Polecam.
    Dodano: 2017-07-30
    Jan (pisze)
    Goraco polecam Albatrosa byłam tam z rodziną i jest super, pokoje takie jak na zdjęciach, właściciele mili. Wszystko w jak najlepszym porzadku, blisko do plaży i różnych restauracji, sklepów, Rewal piękna miejscowość godna odwiedzenia.
    Dodano: 2017-07-29
    Anita (pisze)
    Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w Albatrosie. Jest duża zmiana na lepsze w porównaniu w latami poprzednimi (byliśmy tam 3 razy). Nowy plac zabaw, zmieniona wykładzina,telewizory. O lokalizacji która jest najważniejsza nawet nie wspomnę-do morza bardzo blisko a do centrum lekki spacerek. No i najważniejsze - parking przed pokojem
    Dodano: 2017-07-29
    Sławek (pisze)
    Super ośrodek, tylko pogoda mogłaby być lepsza. warunki dobre parking obok pokoju, do morza rzut beretem :)
    Dodano: 2017-07-28
    zbych (pisze)
    Bylam w lipcu w 2016 ,to najlepsze wczasy na jakich bylam z rodzina. Cudowna atmosfera , piękne pokoje przemiła obsługa . Polecam
    Dodano: 2017-04-26
    Sylwia (pisze)
    Byłam w tym roku na majowke. Jestem zadowolona. Chodź trawnik był zasilany dopiero i płac zabaw nie do użytku, bo remont był. I budowali apartamenty. To poza tym było super. Miła obsługa. Czysto, i jak jakąś awarię mieliśmy w pokoju to zaraz to naprswili. Wrócę tam na pewno.
    Dodano: 2016-09-09
    magdalena (pisze)
    Polecam wszystkim pensjonat. W tym roku byłam pierwszy raz na 3 dni ale w następnym roku na pewno na dłużej. Pokoje czyste, gospodarze mili, wszędzie blisko i okolica piękna.
    Dodano: 2015-08-29
    Angelika (pisze)
    Zdecydowanie wszystkim polecam ten pensjonat!!! Wszędzie blisko do plaży zaledwie 5 minut spokojnym spacerkiem (z dzieckiem!)do centrum ok 10 minut klifem dookoła stragany i budki z lodami itp. Pokoje ładne i przytulne! Gospodarze baardzo mili tworzący rodzinną atmosferę. Dzieci zachwycone dużo miejsca do zabawy mini plac zabaw na terenie pensjonatu. Można zrobić sobie grila, ogólnodostępna mikrofala i płyta grzewcza także spokojnie można sobie coś podgrzać. My jesteśmy zachwyceni.
    Dodano: 2015-07-26
    Patrycja (pisze)
    Polecam pensjonat albatros w Rewalu. Pokoje małe i przytulne, spełniające oczekiwania wczasowiczów. Teren komfortowo przystosowany dla dzieci. Dobre miejsce do grillowania i spędzenia miłego czasu z rodziną. Mili, uczyni i pomocni gospodarze. Spędziliśmy tu miłe chwile
    Dodano: 2015-07-25
    Anna (pisze)
    Polecam ten pensjonat w 100%. Pokój (nr 16), urządzony bardzo praktycznie. Wystarczający. Przemiła właścicielka, bardzo pomocna, wyrozumiała. Byłam tu 2 tygodnie z dwójką małych dzieci w maju. Plaża blisko, centrum, okoliczne atrakcje dla dzieci godne polecenia. Może kiedyś przy okazji zaglądnę ponownie do Rewala. Polecam
    Dodano: 2015-05-28
    Magdalena (pisze)
    Właśnie zarezerwowałam pobyt w sierpniu. To już chyba siódmy raz... Bardzo podoba mi się Rewal, a Albatros to najlepsze miejsce na pobyt i odpoczynek - wszędzie blisko, ale cicho i spokojnie. Polecam gorąco!
    Dodano: 2014-12-27
    Kasia (pisze)
    GORACO POLECAM!!!CZYSTY ZADBANY OBIEKT,PRZEMILA RODZINNA ATMOSFERA,BLISKO DO MORZA,DO SKLEPU ,DO APTEKI.SUPER JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI I ZNOWU TAM WROCIMY!!!!
    Dodano: 2014-12-03
    WIOLKA (pisze)
    CICHA I SPOKOJNA OKOLICA PRZEMILI UCZYNNI ,UŚMIECHNIĘCI WŁAŚCICIELE CZYSTE POKOJE ZADBANY OBIEKT POLECAMY
    Dodano: 2014-09-02
    ANNA (pisze)
    Przemiła obsługa, czyste pokoje, cisza, spokój, dogodna lokalizacja - blisko plaża, sklepy, restauracje, atrakcje. POLECAM w 100%! :)
    Dodano: 2014-09-02
    Justyna i Mateusz (pisze)
    super wszędzie blisko czysto wygodnie mejscówka fajna napewno tam wróce z mężem i dziećmi
    Dodano: 2014-07-07
    klaudia pisze (pisze)
    Jeździmy tam już od 3 lat, mam nadzieję, że i w tym roku się uda. Pensjonat czysty i zadbany, gospodarze mili, okolica spokojna i cicha, wszędzie blisko. Polecamy wszystkim
    Dodano: 2014-01-03
    Marcin - Strzelno (pisze)
    blisko do plaży,pokoje ok polecam na rodzinny pobyt z dzieckiem:)
    Dodano: 2013-08-24
    Poznań-Dorota (pisze)
    Bylismy w Lipcu 2013, bardzo ladnie, czysto, mila obsluga, wszedzie blisko, polecam i chetnie bym wrocila.....
    Dodano: 2013-08-04
    Iwona (pisze)
    Byliśmy przejazdem na rowerach, szukaliśmy miejsca na jeden nocleg.Przyjęli nas z otwartymi ramionami.Pokoje z łazienką czyste, obszerne, miły balkonik,lodóweczka ,zestaw podstawowych naczyń,teren wokół zadbany,miła obsługa,sklep spożywczy prawie naprzeciwko,blisko do plaży,polecamy i dziękujemy
    Dodano: 2013-07-28
    magda (pisze)
    Wczoraj wróciliśmy do domu -* POLECAM ALBATROS : cicha okolica,wszędzie blisko/ plaża, taras widokowy sklepy spożywcze, apteka/, czyste pokoje/ polecam 2+2 dla czterosobowej rodziny/,teren dla dzieci super, /trawka plac zabaw /samochód pod balkonem, blisko sklepy spożywcze/,bardzo miła obsługa.
    Dodano: 2013-06-14
    DANIELA (pisze)
    Byliśmy na weekendzie majowym z dzieckiem. Przyjemne spokojne miejsce, blisko do centrum. Z pewnością tu wrócimy.
    Dodano: 2013-05-21
    Beata (pisze)
    Rewelacja!!! Jeżeli chodzi o pobyt z dzieckiem to polecam na 100%. Oczywiście trzeba brać pokoje na dole - z bezpośrednim wyjściem na trawe. My mieszkaliśmy w pokoju nr.11 przy placu zabaw i dziecka przez 5 dni jakby nie było. Możesz siedzieć w pokoju, pić kawke i widzisz co dziecko robi na placu zabaw. Do plaży dosłownie 2-3 minuty z 3latkiem. Blisko stołówki z obiadem na pare zł. Super miejsce i super właściciel p. Marek :), bardzo pomocny i uczynny. Mimo że doba kończy się o 10:00, a że była łądna pogoda pozwolił nam został do 14:00:) Troche mały pokoik , ale jak na 3 osobyh wystarczający. Duża zaleta to też to że w około same rodziny z dzieciakami, więc każdy rozumie że Twoje dziecko idzie spać. Oczywiście imprezki przed pokojami .... kulturalnie do póżnej nocy :)
    Dodano: 2013-05-04
    Debik p.11 (pisze)
    Spędziliśmy tu tydzień w 2012r z dwójką dzieci. Dostaliśmy 2 pokoje w bardzo przyzwoitej cenie, więc wróciliśmy wypoczęci. Blisko stąd do morza, tarasu widokowego i do sklepu. Polecam pobyty dla rodzin z dziećmi!!!
    Dodano: 2013-01-09
    Renata (pisze)
    Byłem tam w 2007r, nie wyglądał tak jak teraz, ale naprawde super pokoje na parterze. właściciele wporządku.wszędzie blisko i spokojna okolica... Polecam gorąco
    Dodano: 2012-11-01
    Tomek kalisz (pisze)
    pensjonat ALBATROS -rewelacja:):):)polecam kazdemu -moja 6letnia coreczka byla zachwycona,najlepszy to byl plac zabaw na terenie osrodka-wszystko idealnie,czulam sie z cala rodzina jak w domu-polecam i pozdrawiam wlascicieli osrodka:):):)
    Dodano: 2012-09-25
    iwona (pisze)
    Cudowne miejsce, przemili gospodarze, słoneczna pogoda, niesamowita okolica i wspaniały pensjonat. Wszedzie bliziutko, i na taras widokowy, i na plażę i do centrum:) W centrum miasteczka niezapomniany klimat, super imprezy, muzyka dla każdego. W Rewalu zostawiłam kawałek swojego serca i na pewno tam jeszcze wrócę.
    Dodano: 2012-08-16
    M.P. (pisze)
    Gorąco polecam :) do plaży bliziutko, pokoje bardzo zadbane, spokojna okolica dla rodzin z dziećmi - idealny pensjonat :)
    Dodano: 2012-08-13
    Ania (pisze)
    Spędziliśmy w Albatrosie tylko tydzień bo pogoda na morzem jest bardzo różna, ale polecam wszystkim kto chce naprawdę wypocząć Rewal i jego piękne okolice,Pensjonat Albatros,w którym panuje wspaniała atmosfera i Gospodarzy, którzy sa bardzo mili. Dziękujemy i pozdrawiamy .
    Dodano: 2012-08-08
    Bożena z Krakowa. (pisze)
    Pensjonat super, pokoje zadbane i czyste :) wszedzie blisko :) i gospodarze bardzo mili :)
    Dodano: 2012-08-06
    Iza (pisze)
    Spedzilismy tydzień, pogoda dopisała pensjonat super wszedzie blisko polecam
    Dodano: 2012-08-06
    Adam (pisze)
    bylismy w tym roku, bylo super - zadnego przekłamania, pokoje "pojemne",czyste, teren dla dzieci super, bez problemu nawet 2 latek mogl sam na chwile pobiegac, auto zaparkowane zaraz przed pokojem.Dp o plazy blisko, sklep blisko. polecamy w 100 %
    Dodano: 2012-07-29
    Kasia (pisze)
    Bylismy z cala rodzina w zeszlym roku naprawde wspaniale,w tym roku tez sie wybieramy goraco polecam .
    Dodano: 2012-07-28
    ELA (pisze)
    Byliśmy w tym roku , jesteśmy stasznie zadowoleni , cicha okolica , wszędzie bliko gospodarze fanstastycznie przemili . Naprawdę POLECAM GORĄCO !!
    Dodano: 2012-07-26
    - (pisze)
    bylo super pozdrawiam
    Dodano: 2012-07-19
    alek ania (pisze)
    W 2011r. z rodziną spędziliśmy tutaj miło czas. Pensjonat położony jest blisko morza. Okolice przepiękne , a widoki niezapomniane . Naprawdę polecam !!! :)
    Dodano: 2012-07-04
    Magdalena (pisze)
    Byliśmy w czerwcu 2012 roku było wspaniale wczędzie blisko gospodaże przemili. POLECAM
    Dodano: 2012-07-02
    Wacław i Krystyna (pisze)
    Polecam Albatros: jego położenie -blisko wyjścia na plażę (dwulatek chodził na pieszo), do sklepu (jeszcze bliżej), na taras widokowy (baaardzo blisko, miłe spokojne miejsce na drzemki małego dziecka i bezpieczne dla nieco starszego rowerzysty). Dla rodziny 2+2 dwa pokoje to duża wygoda. Auto pod oknem - plażowe tobołki nie zagracały pokoju. Czyściutko. Mili gospodarze. Dziękujemy i pozdrawiamy.
    Dodano: 2012-07-01
    Małgorzata i Dariusz z dziećmi (pisze)
    Super atmosfera, pensjonat naprawdę super.Wszędzie blisko, cicha okolica,szkoda tylko ze w tym roku nie działa kolejka wąskotorowa.Naprawdę polecam każdemu kto jeszcze tutaj nie spędzał urlopu.
    Dodano: 2012-06-27
    Marcin Ostrów Wielkopolski (pisze)
    byliśmy dwa lata z rzędu i w tym roku też już zarezerwowaliśmy,dla nas nie ma lepszego miejsca na urlop,wszędzie blisko a jednocześnie cicho i spokojnie.Polecam
    Dodano: 2012-02-27
    Anna (pisze)
    rowniez bylem z rodzina w 2011 roku i osrodek wspanialy cicha okoloica i super atmosfera na ten rok juz termin zarezerwowany SZCZERZE POLECAM
    Dodano: 2012-02-20
    adrian (pisze)
    byłem w tamtym roku, gospodarze przemili, sam pensjonat jest elegancki - czułem się jak w wysokiej klasy hotelu :) wszędzie blisko - okolica super - do zobaczenia w 2012
    Dodano: 2012-01-25
    Marcin (pisze)


    Nick / Imię:    
    Treść:    
    Dodaj swoje zdięcie:    
      

    © Wszelkie prawa zastrzeżone - pensjonat Albatros w Rewalu. Projekt i wykonanie: Bonadi.pl
    POKOJE REWAL | PENSJONATY REWAL | REWAL
    Polityka Prywatności Cookies / Polityka Zachowania Prywatności (RODO)
    Facebook